Routebeschrijving
Hoe komt u bij De Speelakker?

Adres 
De Speelakker
Zeereep 1
2211 EL Noordwijkerhout

Parkeren bij de speelakker
Wij verzoeken u dringend te houden aan de parkeeraanwijzingen van De Speelakker. Voor de veiligheid van de leefomgeving rondom De speelakker is dit van groot belang!

Waar kunt u uw auto parkeren?
Wij verzoeken u te parkeren op de Anemoonweg aan de kant waar geen gebouwen staan.

Belangrijk!:
Het schelpenpad is uitsluitend bedoeld voor voetgangers en fietsers, niet voor
auto's. In geval van nood moeten de hulpdiensten De Speelakker ongehinderd
kunnen bereiken. Rijd het schelpenpad niet met een auto op en maak liever geen
gebruik van de parkeerplaats van het Raamwerk/de Hafakker.

Routebeschrijving Vanuit de richting Noordwijk en Voorhout:
Bij de rotonde bij Congrescentrum Leeuwenhorst, richting Noordwijkerhout aanhouden. Bij de rotonde (met een beeld van een bollenplanter) gaat u rechtdoor. U rijdt nu op de Victoriberg, die houdt u aan. De Victoriberg maakt, na enkele kruispunten, een scherpe bocht naar rechts.
Direct na die bocht gaat u linksaf. Dit is de Anemoonweg. Aan het eind van de Anemoonweg bij het laatste gebouw een parkeerplek zoeken. U kunt parkeren langs de Anemoonweg  aan de kant waar geen gebouwen staan. Liever niet op het Hafakker-terrein parkeren! Loop links onder het poortje door en rechtuit het schelpenpad op. Aan het einde van het schelpenpad is De Speelakker.

Routebeschrijving Vanuit de richting De Zilk en Lisse:
Op de provinciale weg (N206) neemt u de eerste afrit voor Noordwijkerhout (Noordwijkerhout-Noord). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf. U rijdt Noordwijkerhout nu binnen via de Herenweg. U komt langs het gemeentehuis en de bibliotheek (beide links van u). Bij de daarop volgende kruising gaat u rechtdoor en dan de eerste weg rechts. Dit is de Anemoonweg. Aan het eind van de Anemoonweg bij het laatste gebouw een parkeerplek zoeken. Bij voorkeur langs de Anemoonweg parkeren aan de kant waar geen gebouwen staan. Liever niet op het Hafakker-terrein parkeren! Loop links onder het poortje door en rechtuit het schelpenpad op. Aan het einde van het schelpenpad is De Speelakker.

Openbaar vervoer: De speeltuin is goed te bereiken met de bus. Halte victoriberg, lijn 57 en 90.


Tot ziens bij De Speelakker!

Google Maps - Route planner weergeven op een grotere kaart
STICHTING
DE SPEELAKKER

Adres Speeltuin:

Zeereep 1
2211 EL Noordwijkerhout

Tel. 06 20680373